Våra medarbetare

VÅRA MEDARBETARE

Att känna till Praxair är som att känna vår personal

Vi är ingenjörer, anläggningsoperatörer och administratörer. Vi är informationsarkitekter, förare och revisorer. Vi är 27 000 anställda i över 50 länder som arbetar tillsammans mot ett gemensamt mål – making our planet more productive.

På Praxair är vi stolta över vara hårt arbetande, resultatdrivna människor som alltid har som ambition att prestera lite mer än vad vi trodde att vi kunde. Vi söker ständigt upp projekt som innebär en utmaning. Och vi brinner för vårt arbete och dess kvalitet, kreativitet och resultat.

Läs mer om vårt ledarskap, våra medarbetare, vårt arbete för att uppnå mångfald och hur vi arbetar med lokala samfund – making our planet more productive.

Ju mer mångsidig och kunnig vår personal är, desto mer kommer vi att växa som individer och som företag, desto bättre kommer vi att kunna hjälpa våra kunder runt om i världen och desto större skillnad kan vi göra.

Bara ett sätt för våra medarbetare att göra vår planet mer produktiv. På Praxair uppmuntrar vi alla att stödja de bra program som finns och där det är möjligt ta initiativ till nya aktiviteter som kan ha en positiv effekt i de samhällen där vi bor och arbetar. 

Praxair program för globala gåvor stödjer högre utbildning, samhällstjänst, mångfald och hälsovårds- och miljöorganisationer runt om i världen och visar prov på ett enastående engagemang och generositet.